Викторианска вила добави оригами като разширение: Lens House в Лондон

Алисън Брукс архитекти завърши редизайн и продължение за жилище, разположено в Islington, Лондон, Великобритания. Разпростира се обща площ от 400 квадратни метра (основна сграда плюс продължение), Lens House показва интригуващ екстериор. Нейното разширение, подобно на оригами, се състои от два неравномерни тома, всеки от които има добре дефинирана функционалност:Първият обем обвива тухлените стени в страничната и задната част на къщата, за да създаде домашен офис, докато вторият обем се простира на гърба, за да се увеличи размерът на всекидневната на първия етаж“.

Големите трапецовидни равнини определят новите интериори, които предлагат оригинални перспективи както отвътре, така и отвън. Според архитектите, за да се постигне ниският профил на десетстранното трапецовидно разширение на офиса, ABA "Свалиха съществуващия сутерен и изкопаха нов потънал в двора двор, за да оформят входа на офиса. Това ново ниво ниво на приземния етаж свързва работното пространство и къщата. Откъм градината сградата лежи леко на земята с подрязани стени, за да избегне корените на ореха". Насладете се на снимките и ни кажете как намирате този конкретен архитектурен подход.

Автор: Simon Jenkins, Електронна Поща

Оставете Коментар