Непостоянно ски рекреация с участието на забавен и личен дизайн

Отстъплението за Tahoe е проект, разработен от Антонио Мартин Интериор Дизайн за бакален клиент. Водени от архитекта Антонио Мартинс, фирмата следва своя еклектичен подход и влива всички жилищни проекти със смесица от антики, модерни произведения на изкуството и съвременни мебели.

Същата интересно съчетание от стилове може да се види тук, където архитектът създаде забавно и привлекателно отстъпление, целящо да усети всеки, който е приветствал. Къщата има много непринуден външен вид. Жилищната площ се определя от студено валцована стоманена камина, която заема крайната част на стената, минавайки до тавана.

В непосредствена близост до камината има голяма дървена складова площ, която покрива горната част на стената с медийния център долу. Подреденото дърво добавя текстура и топлина към стаята, като същевременно играе роля, подобна на тази на голяма скулптура или произведение на изкуството.

Кожено сечение и чифт въртящи се столове с странни дизайни на Тим Уелдън добавят малко към оформлението на 1960-те години. Допълнителните седалки се предлагат под формата на удобни столове със същия тип ретро красота, вместени в дизайна им.

Кухнята и трапезарията образуват едно пространство и споделят подобен интериорен дизайн и декор. Една 7-футова маса с квадратна горна част от рециклирана дървесина заема голяма част от стаята. Класически черни кожени кресла са разположени около него и общо 16 гости могат да се насладят на тази област.

Кухнята разполага с голям остров, който също функционира като бар. Четири бар столове, наподобяващи огромни метални пружини, запазват жизненото влияние на индустрията. Полилеят, висящ над масата за хранене, има подобна роля.

MoreINSPIRATION
  • Съвременното оттегляне се свързва с природата, използвайки три дворчета
  • Еклектичен апартамент с разнообразна цветна палитра и непринуден интериор
  • Непостоянно крайбрежие на семейство Сънища

Регенерираното дърво е първичен материал, използван в интериорния дизайн на отстъплението. Тя може да се види във всички стаи и в различни форми, включително много мебели по поръчка,

Този красив ски курорт има общо пет спални, като всеки от тях има свой собствен характер и очарование, както и подсказващо име. Спалнята е покрита със стени и е разположена на тавана. Той се чувства наистина уютен и гледките от тук са прекрасни.

Спалнята има наистина уютен интериор. Разполага с платформа и тапети с дървена конструкция на една от стените.

В сивата спалня основният цвят е, както може да се предположи, сив. Както подът, така и стените прегръщат този сянка и го използват за създаване на релаксираща атмосфера, заедно с стена с акценти от дърво.

Спалнята на рогата е светла и просторна стая с декоративни рога, монтирани на стената над леглото. Вградените рафтове и стенните стенни тапицирани рамки на леглото имат здрав дизайн, който съответства на останалата част от интериорния дизайн.

Основната спалня предлага панорамна гледка към планините и освен основните елементи се разполага кръгъл метален окачен стол, монтиран към тавана, пред прозореца.

Знакът "хотел", който осветява, добавя малко цвят към собствената баня и добавя малко рустик характер към декора. Индустриалният агрегат е в контраст с чистото и свежо пространство, но не се чувства на място.

Автор: Simon Jenkins, Електронна Поща

Оставете Коментар